Lelit - kdo jsme

  • PDF

Společnost LELIT je Italskou firmou zabývající se vývojem a výrobou epresso kávovarů již přes 20 let. Distribuuje své výrobky do více než 30ti zemí na světě. Kromě espresso přístrojů se společnost LELIT taktéž zabývá produkcí profesionální žehlící techniky.

Sídlo společnosti se nachází v severní Itálii, v městečku Castegnato blízko jezera Lago di Garda. Není žádnou gigantickou společností a specializuje se POUZE na Espresso přístroje a profesionální žehlící technikou cca  50% / 50%

Prototyp

 

 

 

 

 

 

 

Společnost má cca 40 zaměstnanců a v nejbližší době bude expandovat výrobní linky také na montáž velkých kavárenských presovačů. Všechny díly a polotovary pocházejí VÝHRADNĚ z produkce Itálie, montáž taktéž.

LELIT výrobní linka













Disponuje vlastním týmem vývojářu a designérů a každý přístroj před prodejem projde "zahořením" - zkouškami těsnosti apod.

Zahořování přístrojů

Novinky v E-SHOPU

PL043MMT

Nový mlýnek s nastavitelným časem mletí 

Do našeho sortimentu jsme zařadili nový mlýnek PL043MMT s nastavitelným časem mletí.

Lehce si namelete přesné množství 7-8g Vaší oblíbené kávy

Novinka ESPRESSO PL60T

PL60T

Pákový přístroj PL60T

Nově najdete v naší nabídce profi přístroje nejen do kaváren, ale i do domácností. Typickým představitelem je přístroj Lelit PL60T. Tento přístroj je již vybaven dvěma bojlery / vibračními pumpami ULKA. Zvlášť pro přípravu páry a pro přípravu teplé vody na espresso. Navíc je přístroj vybaven oddělenou tryskou na horkou vodu, např na čaj apod. Teplotu je možné regulovat na PID displeji.

Kup na e-shopu


Kontakty

Dotazy a připomínky můžete psát na E-mail: lelit@lelit.cz, nebo zavolat na telefon 777000254.